Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Deze bain marie van Buffalo is...
Wat is Sous-vide koken: Sous-vide betekent onder vacuüm, en sous-vide koken is het koken van vacuüm verpakte producten in een waterbad of stoomoven op een constante lage temperatuur. Het belangrijkste is dat smaak en textuur van de producten optimaal blijven. Vlees, vis en gevogelte blijven sappig en mals, groentes behouden kleur en smaak. Door de vacuümverpakking is er totaal geen smaakverlies, marinades en kruiden trekken goed in en er zijn nauwelijks smaakstoffen zoals zout nodig. Bovendien is het resultaat door de exacte methode altijd perfect en constant en heb je er geen omkijken naar. Bij Sous vide koken komt de temperatuur en de kooktijd heel precies. Voor de ideale smaak en textuur van de eindproducten moet je enkele basisprincipes in acht nemen. Sous vide koken is niet moeilijk, zolang je maar een goed kooktoestel hebt en je de juiste temperaturen en kooktijden toepast.