Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Een zwarte Buffalo soepketel. Ideaal...
Handige bain-marie systeemom gerechten langzaam te laten afkoelen of op te warmen zonder dat het verbrand of gaat schiften. Deze techniek is ook zeer geschikt voor het warmhouden van gerechten tijdens buffetten en catering.
Handige bain-marie systeemom gerechten langzaam te laten afkoelen of op te warmen zonder dat het verbrand of gaat schiften. Deze techniek is ook zeer geschikt voor het warmhouden van gerechten tijdens buffetten en catering.
Handige bain-marie systeemom gerechten langzaam te laten afkoelen of op te warmen zonder dat het verbrand of gaat schiften. Deze techniek is ook zeer geschikt voor het warmhouden van gerechten tijdens buffetten en catering.
Handige bain-marie systeemom gerechten langzaam te laten afkoelen of op te warmen zonder dat het verbrand of gaat schiften. Deze techniek is ook zeer geschikt voor het warmhouden van gerechten tijdens buffetten en catering.
Handige bain-marie systeemom gerechten langzaam te laten afkoelen of op te warmen zonder dat het verbrand of gaat schiften. Deze techniek is ook zeer geschikt voor het warmhouden van gerechten tijdens buffetten en catering.
Handige bain-marie systeem om gerechten langzaam te laten afkoelen of op te warmen zonder dat het verbrand of gaat schiften. Deze techniek is ook zeer geschikt voor het warmhouden van gerechten tijdens buffetten en catering.
Handige bain-marie systeemom gerechten langzaam te laten afkoelen of op te warmen zonder dat het verbrand of gaat schiften. Deze techniek is ook zeer geschikt voor het warmhouden van gerechten tijdens buffetten en catering. Wordt geleverd met gastronormbakken 2x 1/3 15cm + 2x 1/6 15cm
Max Pro Foodwarmer Bain-Marie systeem tot maximaal 85C. Bain-Marie Pot 4,5 ltr. Ideaal voor soepen en sauzen of andere kleine gerechten.
Au bain-marie Thermosystem inclusief RVS bain-marie pot met een deksel, verder is het thermosystem voorzien van een energieregeling met een controlelampje.
Handige bain-marie systeemom gerechten langzaam te laten afkoelen of op te warmen zonder dat het verbrand of gaat schiften. Deze techniek is ook zeer geschikt voor het warmhouden van gerechten tijdens buffetten en catering. Wordt geleverd met gastronormbakken 2x 1/4 - 15cm + 1x 1/2 - 15cm
Handige bain-marie systeemom gerechten langzaam te laten afkoelen of op te warmen zonder dat het verbrand of gaat schiften. Deze techniek is ook zeer geschikt voor het warmhouden van gerechten tijdens buffetten en catering. Wordt geleverd met gastronormbakken 3x 1/3 - 15cm
Hoge kwaliteit bain-marie systeem met ronde potten, ideaal voor soep, jus, puree etc. De ronde potten hebben een inhoud van 2x 5 liter.
Handige bain-marie systeem om gerechten langzaam te laten afkoelen of op te warmen zonder dat het verbrand of gaat schiften. Deze techniek is ook zeer geschikt voor het warmhouden van gerechten tijdens buffetten en catering. Wordt geleverd met gastronormbakken 4x 1/4 - 15cm
Handige bain-marie systeemom gerechten langzaam te laten afkoelen of op te warmen zonder dat het verbrand of gaat schiften. Deze techniek is ook zeer geschikt voor het warmhouden van gerechten tijdens buffetten en catering.
Handige bain-marie systeem om gerechten langzaam te laten afkoelen of op te warmen zonder dat het verbrand of gaat schiften. Deze techniek is ook zeer geschikt voor het warmhouden van gerechten tijdens buffetten en catering. Wordt geleverd met gastronormbakken 2x 1/3 - 15cm + 2x 1/6 - 15cm
Handige bain-marie systeemom gerechten langzaam te laten afkoelen of op te warmen zonder dat het verbrand of gaat schiften. Deze techniek is ook zeer geschikt voor het warmhouden van gerechten tijdens buffetten en catering. Wordt geleverd met gastronormbakken 2x 1/3 15cm + 2x 1/6 15cm
Handige bain-marie systeemom gerechten langzaam te laten afkoelen of op te warmen zonder dat het verbrand of gaat schiften. Deze techniek is ook zeer geschikt voor het warmhouden van gerechten tijdens buffetten en catering.
Stilfer warmhoudvitrine 4 x 1/3 gastronorm. Presentatie achter veiligheidsglas. Gastronorm bakken zijn apart leverbaar bij deze Bain-Marie vitrine.
Handige sauzendispenser werkt met een bain-marie systeem.Deze techniek is ook zeer geschikt voor het warmhouden van sauzen tijdens buffetten en catering. Inclusief gastronormbakken, regelbare thermostaat en controlelampje.
Handige sauzendispenser werkt met een bain-marie systeem.Deze techniek is ook zeer geschikt voor het warmhouden van sauzen tijdens buffetten en catering. Inclusief gastronormbakken, regelbare thermostaat en controlelampje.
Thermosystem inclusief RVS bain-marie pot met een deksel, verder is het thermosystem voorzien van een energieregeling met een controlelampje.
Max Pro Foodwarmer Bain-Marie systeem tot maximaal 85C. Bain-Marie Potten 4,5 liter. Ideaal voor soepen en sauzen of andere kleine gerechten.
Stilfer warmhoudvitrine 6 x 1/3 gastronorm. Presentatie achter veiligheidsglas. Gastronorm bakken zijn apart leverbaar bij deze Bain-Marie vitrine.
Chocoladewarmer Bain-Marie systeem tot maximaal 40C. Bain-Marie Potten 4,5 ltr. Zeer geschikt zijn voor het smelten en/of verwarmen van chocolade.
Handige bain-marie systeemom gerechten langzaam te laten afkoelen of op te warmen zonder dat het verbrand of gaat schiften. Deze techniek is ook zeer geschikt voor het warmhouden van gerechten tijdens buffetten en catering.
Handige bain-marie systeemom gerechten langzaam te laten afkoelen of op te warmen zonder dat het verbrand of gaat schiften. Deze techniek is ook zeer geschikt voor het warmhouden van gerechten tijdens buffetten en catering.
Handige sauzendispenser werkt met een bain-marie systeem.Deze techniek is ook zeer geschikt voor het warmhouden van sauzen tijdens buffetten en catering. Inclusief gastronormbakken, regelbare thermostaat en controlelampje.
Handige bain-marie systeemom gerechten langzaam te laten afkoelen of op te warmen zonder dat het verbrand of gaat schiften. Deze techniek is ook zeer geschikt voor het warmhouden van gerechten tijdens buffetten en catering.
Max Pro Foodwarmer Bain-Marie systeem tot maximaal 85C. Bain-Marie Potten 4,5 liter. Ideaal voor soepen en sauzen of andere kleine gerechten.
Max Pro Foodwarmer Bain-Marie systeem tot maximaal 85C. Bain-Marie Potten 4,5 liter. Ideaal voor soepen en sauzen of andere kleine gerechten.
Handige bain-marie systeemom gerechten langzaam te laten afkoelen of op te warmen zonder dat het verbrand of gaat schiften. Deze techniek is ook zeer geschikt voor het warmhouden van gerechten tijdens buffetten en catering.
Handige bain-marie systeemom gerechten langzaam te laten afkoelen of op te warmen zonder dat het verbrand of gaat schiften. Deze techniek is ook zeer geschikt voor het warmhouden van gerechten tijdens buffetten en catering.
Foodwarmers en Thermosytems is het uitgebreide assortiment aan verschillende soorten au bain-marie systemen. Onze producten zijn geschikt om sauzen of gerechten langzaam te laten afkoelen of op te warmen zonder dat het verbrand of gaat schiften. De is ook ideaal voor het warmhouden van gerechten tijdens buffetten en catering.
Wat is het nu eigenlijk; een warm water bad van ongeveer 85 graden celcius,worden producten warm gehouden zoals bijvoorbeeld soepen, saus, groente etc. zonder het risico dat het aan brand.
Maar je kunt er ook producten zeer geleidelijk in warm maken of verwarmen bijvoorbeeld chocolade.
Het is een kooktechniek waarbij een gerecht wordt bereid door het boven een pan met net niet kokend water te hangen. Het wordt vooral toegepast bij ingrediënten die het kookpunt niet mogen bereiken.
Wilt u advies, neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice 0314-365464